E-commerce SEO

Al realitzar un projecte de comerç electrònic, cal tenir en compte el SEO durant el desenvolupament d’aquest, tant per part del desenvolupador com per part de l’usuari que va a encarregar-se de la gestió del contingut del web. En aquest article vull reunir diferents aspectes bàsics a tenir en compte per al SEO a l’e-commerce:

Contingut duplicat en K2

El component per a Joomla K2 ens permet una gestió avançada dels nostres articles, afegint funcionalitats extra que no disposem en el gestor continguts de Joomla!. El problema ens arriba quan les ferramentes per a webmasters de Google ens avisa de que aquest component esta creant contingut duplicat, seguidament expliquem la solució al problema.

Recuperar contrasenya de l’usuari admin de Joomla

Qui no s’ha oblidat alguna vegada del seu password per entrar al backend de joomla i comencem a posar-nos nerviosos. Avui t’ensenyem que fer quan no recordes la contrasenya de l’usuari admin i no pots entrar al backend de Joomla de cap manera.

Solució al duplicat d’imatges en K2

He detectat que en la versió 2.6.6 de K2 a Joomla! 2.5, en ampliar la imatge principal d’un article ix duplicada al lightbox, per solucionar aquest problema he afegit al CSS el següent codi:

Seguretat en Joomla

Les instal·lacions de Joomla! realitzades amb desconeixement, ens poden donar bastants problemes en la seguretat. Per aquesta raó tot seguit vos mostrem una sèrie de recomanacions de seguretat a tenir en compte a l’hora de llançar un lloc Joomla!.

Com traduir els àlies dels menús en Falang 1.2.0

Malgrat que les noves versions de Joomla! ja porten un sistema de traduccions natiu, tots els usuaris de versions anteriors estem habituats a utilitzar JoomFish. Jo mateix he intentat utilitzar el gestor de traduccions natiu de Joomla! 2.5, però m’agrada més utilitzar un component com Falang per a realitzar les traduccions.

Accents K2 en Joomulus

En el núvol d’etiquetes K2 Joomulus fallen les URL’s ja que no reconeix els caràcters llatins, per a solucionar aquest problema hem d’editar el fitxer modules/mod_k2_joomulus/helper.php aproximadament en la línia 36 i substituir:

Joomfish error en menus de K2

A l’intentar traduir amb Joomfish un ítem de menú que apunta a una categoria de K2 aquest no resol bé perquè perd paràmetres. Sembla que el problema rau en que la longitud del camp que ha d’albergar el link no és prou llarga.

Introduir articles en Joomla utilitzant un mòbil amb Android – Joooid

Joooid és una aplicació que et permet publicar articles en Joomla! des del teu mòbil amb Android. L’aplicació permet a més publicar fotos en l’article però amb una resolució baixa i un mapa amb la posició des d’on s’ha escrit l’article.

Optimització SEO amb Joomla 1.5

Abans de començar a optimitzar el nostre Joomla per a una millor indexació per part de Google, primer haurem de crear-nos un compte a Gmail.

Error al activar les url’s amigables de Joomla

Quan intentem activar les URL amigables de Joomla des del tauler de control, ens pot mostrar el següent error en fer clic a qualsevol enllaç de la web.