Passos per a fer el disseny de la teua pàgina web en PrestaShop

Crear una botiga en línia és un projecte que va més enllà de la construcció d’una pàgina web. A més d’aconseguir que funcione correctament, també has de proporcionar-li un disseny que definisca i projecte la identitat de la teua marca i, al mateix temps, siga funcional i atractiva per als visitants, clients i possibles compradors. […]

Error en càlcul del preu del producte en PrestaShop

La versió actual de PrestaShop 1.6.1.8 no mostra el preu del producte correctament quan canviem el valor d’un atribut en el front-end que afecta al canvi de preu. Fins que els desenvolupadors de PrestaShop no publiquen una nova versió amb aquest error corregit, nosaltres a Doowebs hem aplicat la següent solució:

Pantalla en blanc en Prestashop

Quan ens trobem que de sobte un dia a l’entrar l’administrador de Prestashop ens dóna una foto de pantalla en blanc i no ens deixa fer res més és possible que sigui un problema d’espai. El primer que hem de fer és comprovar si ens està donant algun error. Per això modifiquem el fitxer defines.inc.php […]

E-commerce SEO

Al realitzar un projecte de comerç electrònic, cal tenir en compte el SEO durant el desenvolupament d’aquest, tant per part del desenvolupador com per part de l’usuari que va a encarregar-se de la gestió del contingut del web. En aquest article vull reunir diferents aspectes bàsics a tenir en compte per al SEO a l’e-commerce:

Logo transparent en Prestashop

En la majoria de les plantilles de Prestashop al personalitzar el logo del tema passa a estar en format JPG, de manera que els llenços transparents passen a ser blancs. Per poder utilitzar imatges amb transparència (PNG), hem de realitzar els següents passos: