Disseny de landing page a València

Si necessiteu el disseny d’una landing page a València, amb Doowebs podreu fer tot el que necessiteu.

Si encara no sabeu què és una landing page, us ho expliquem ràpidament: es tracta d’una pàgina web que us ajudarà a generar conversions de forma òptima. I siguin compres, subscripcions o qualsevol altra opció, és important comptar amb un disseny atractiu i contingut de valor per maximitzar el retorn.

landing-page

Quins passos se segueixen per fer el disseny d’una landing page per a un client?

A Doowebs, seguim aquest sistema de treball per arribar als objectius proposats:

Reunió inicial amb el client landing page

Reunió inicial amb el client

El primer que fem a Doowebs és asseure’ns amb tu perquè ens expliques el teu projecte, saber què necessites i quins són els objectius principals de la pàgina. Aquí començarem a definir el disseny de la landing page i el preu, a més de començar a establir alguns punts essencials perquè sigui funcional i atractiva.

Redacció de textos i continguts

Si ja saps què és i per a què serveix una landing page, segur que coneixes com n’és d’important el text en una web. No només per posicionar-te als cercadors, sinó també per aconseguir atraure el client i realitzar més conversions. A Doowebs podràs contractar el nostre servei de redacció si no comptes amb un de propi.

Disseny UX de la landing page o mockup bàsic

Quan sabem tot el que inclourem a la teua pàgina web, fem un primer disseny de l’experiència d’usuari i com això quedarà reflectit a la landing final. En aquest moment, la usabilitat i l’accessibilitat són els aspectes més importants, creant un lloc web intuïtiu.

Validació del disseny per part del client

Ara et toca a tu donar-li una ullada i dir-nos què et sembla. T’explicarem el perquè del que hem preparat i com això millorarà la interacció amb els usuaris, i anotarem el teu feedback per tenir-ho en compte a les futures versions del disseny de la landing page.

Disseny UI de la landing page

Segons el projecte amb què treballem i els serveis que hagis contractat, també ens encarregarem del disseny de la interfície amb els elements gràfics que corresponguin. A través d’una combinació equilibrada de textos, formats audiovisuals, botons i altres elements, tindràs davant teu una idea del resultat final i perquè de quant val una landing page.

disseny ux landing page
disseny web landing page

Validació del disseny i estructura de la landing page per part del client

De nou, el nostre equip us mostrarà quines tasques s’han realitzat i com hem plasmat visualment les vostres idees. Tu ens ajudaràs a entendre el teu públic, per aconseguir un producte final amb un look and feel similar al de la teva marca i amb què et puguis identificar.

Desenvolupament web basant-nos en el disseny aprovat

Ara ens toca la part potser menys coneguda del desenvolupament d’una landing page, el moment en què ens dediquem a traslladar totes les idees que hem comentat a una web utilitzable. Adaptarem la identitat corporativa de la teua marca a tot el procés i al pressupost i al projecte que hagis acceptat.

Pugem la landing page a un servidor de proves

Un dels darrers passos abans de la publicació final és pujar la landing page a un servidor de proves per comprovar que tot funciona com cal. Aquesta serà la darrera validació per part teua, i tindràs temps suficient per provar tot el que vulgues i veure com es mou un usuari per la web.

Millores de SEO avançades

Si dins del projecte has contractat el nostre servei de SEO avançat, treballarem en aquest moment juntament amb els nostres tècnics de posicionament orgànic perquè el rendiment del web sigui òptim. Es prendran en consideració totes les indicacions per implementar-les i millorar el lloc on apareix la teua web als cercadors.

Publicació i optimització SEO bàsic

Arriba l’hora de la veritat, quan pugem la web de manera pública i preparem una optimització SEO perquè tinga bons resultats. Això inclou URLs amigables, WPO, vinculació de comptes de Google Analytics i Search Console, pujar el sitemap de la teva web…

Formació al cliente

Ara que ja està tot en marxa, ens asseurem amb tu per donar-te la formació necessària per pujar i modificar continguts a la web. D’aquesta manera, podràs canviar amb facilitat allò que necessites sense haver de comptar amb nosaltres. Això sí, sempre hi serem per al que necessites.

Ara que ja saps com treballem a Doowebs, podràs comptar amb nosaltres si necessites un disseny de landing page a València. Contacta amb nosaltres per veure com et podem ajudar i realitzar la web que vols.

desenvolupament web landing page

Últimes Landing pages realitzades per Doowebs

Vols començar el teu landing page?

Si vols publicar el teu landing page, som la teua agència de disseny i desenvolupament WordPress a València. Posa’t en contacte amb nosaltres i començarem a desenvolupar el teu lloc!