Blog

  • Tots
  • Aplicacions
  • Desenvolupament web
  • Doowebs
  • Joomla
  • Prestashop
  • SEO
  • Sistemes operatius
  • WordPress
Vols millorar el teu lloc web de WordPress i la millor opció que t'han proposat és canviar de servidor. Potser no saps res al respecte i et entrin els nervis, però tranquil. No has de espantar-te. Venim per explicar-te com fer-ho en uns senzills passos. Des de Doowebs també podem ajudar-te. Som experts en disseny web a València. Encara que després de llegir el post, és una tasca que podràs intentar fer per tu mateix. Avui dia migrar WordPress manualment és molt senzill. És un procés que no requereix massa coneixement. Simplement amb saber manejar-te amb l'ordinador i amb la xarxa, seràs capaç de fer-ho. La migració consisteix en canviar d'un hosting a un altre hosting. Són passos senzills i molt ràpids. A més, per poder dur endavant la còpia de la teva web, heu de tenir clar que no caldrà l'ajuda de plugins. Insistim en que tu pots fer de forma manual i et explicarem com.
La versió actual de PrestaShop 1.6.1.8 no mostra el preu del producte correctament quan canviem el valor d'un atribut en el front-end que afecta al canvi de preu. Fins que els desenvolupadors de PrestaShop no publiquen una nova versió amb aquest error corregit, nosaltres a Doowebs hem aplicat la següent solució:
Quan ens trobem que de sobte un dia a l'entrar l'administrador de Prestashop ens dóna una foto de pantalla en blanc i no ens deixa fer res més és possible que sigui un problema d'espai. El primer que hem de fer és comprovar si ens està donant algun error. Per això modifiquem el fitxer defines.inc.php i canviem la línia:
Al realitzar un projecte de comerç electrònic, cal tenir en compte el SEO durant el desenvolupament d'aquest, tant per part del desenvolupador com per part de l'usuari que va a encarregar-se de la gestió del contingut del web. En aquest article vull reunir diferents aspectes bàsics a tenir en compte per al SEO a l'e-commerce:
El component per a Joomla K2 ens permet una gestió avançada dels nostres articles, afegint funcionalitats extra que no disposem en el gestor continguts de Joomla!. El problema ens arriba quan les ferramentes per a webmasters de Google ens avisa de que aquest component esta creant contingut duplicat, seguidament expliquem la solució al problema.
En la majoria de les plantilles de Prestashop al personalitzar el logo del tema passa a estar en format JPG, de manera que els llenços transparents passen a ser blancs. Per poder utilitzar imatges amb transparència (PNG), hem de realitzar els següents passos:
Qui no s'ha oblidat alguna vegada del seu password per entrar al backend de joomla i comencem a posar-nos nerviosos. Avui t'ensenyem que fer quan no recordes la contrasenya de l'usuari admin i no pots entrar al backend de Joomla de cap manera.