Blog

  • Tots
  • Aplicacions
  • Desenvolupament web
  • Doowebs
  • Joomla
  • Prestashop
  • SEO
  • Sistemes operatius
  • WordPress

Crear una pàgina web resulta hui en dia, en un món tan digitalitzat i global, fonamental per a qualsevol tipus de negoci o empresa. És difícil pensar en alguna empresa que no necessita presència en línia per a la difusió de la seua marca i...

Què passa quan desenvolupes la teua pàgina web amb tota la bona intenció del món de generar vendes i, de sobte, ningú entra? No passa res, ni bo ni dolent. I, llavors et comences a preguntar: què estic fent malament? Però tranquil, passar inadvertit a Internet és del comú. No pel producte o servei que ofereixes, sinó per les estratègies que fas servir perquè les persones puguen trobar-te a la xarxa. Tens alguna opció per millorar? ¡CLAR QUE SÍ!
Tots sabem què és WordPress: un gestor de continguts gratuït fàcil d'utilitzar que funciona amb plantilles o temes. Però el que no tothom sap és com millorar el SEO a WordPress dels teus articles per donar-li més difusió i visibilitat als teus continguts. La forma més senzilla de poder fer-ho és usant plugins, que serveixen per ampliar les funcions que WordPress t'ofereix des d'un primer moment. Un dels plugins més pràctics i útils és WordPress SEO Yoast, encara que existeixen molts altres que ofereixen un gran ventall de possibilitats. Si aquest tema t'interessa, podem explicar altres plugins i per a què serveixen en posts futurs.
No hi ha dubte que la velocitat del lloc web importa ara més que mai. A mesura que augmenten les velocitats de connexió a Internet a tot el món, els usuaris de la web s'estan tornant cada vegada menys tolerants amb els temps de càrrega lenta. Alhora, Google ha declarat inequívocament que prefereix recompensar llocs ràpids amb posicions més altes en els resultats de cerca naturals. Per aprofitar aquests beneficis cal que la velocitat de la teua web siga ràpida. I hui, volem ajudar-te a com accelerar una pàgina web al 70% en 7 passos.
WordPress és indiscutiblement la plataforma CMS favorita a la web. Els usuaris estimen els temes per a WordPress perquè són fàcils de configurar i es poden utilitzar per crear pàgines web com un bloc o un web personal i/o corporatiu.
Vols millorar el teu lloc web de WordPress i la millor opció que t'han proposat és canviar de servidor. Potser no saps res al respecte i et entrin els nervis, però tranquil. No has de espantar-te. Venim per explicar-te com fer-ho en uns senzills passos. Des de Doowebs també podem ajudar-te. Som experts en disseny web a València. Encara que després de llegir el post, és una tasca que podràs intentar fer per tu mateix. Avui dia migrar WordPress manualment és molt senzill. És un procés que no requereix massa coneixement. Simplement amb saber manejar-te amb l'ordinador i amb la xarxa, seràs capaç de fer-ho. La migració consisteix en canviar d'un hosting a un altre hosting. Són passos senzills i molt ràpids. A més, per poder dur endavant la còpia de la teva web, heu de tenir clar que no caldrà l'ajuda de plugins. Insistim en que tu pots fer de forma manual i et explicarem com.
La versió actual de PrestaShop 1.6.1.8 no mostra el preu del producte correctament quan canviem el valor d'un atribut en el front-end que afecta al canvi de preu. Fins que els desenvolupadors de PrestaShop no publiquen una nova versió amb aquest error corregit, nosaltres a Doowebs hem aplicat la següent solució: