Disseny web WordPress València

Agència de disseny web WordPress a València

Som un equip de professionals especialitzats en projectes web amb WordPress i desenvolupament de temes a mida segons les necessitats de cada projecte.

Tenim més de 15 anys d’experiència en desenvolupament de pàgines web amb WordPress, utilitzant les tecnologies del CMS: HTML, CSS, PHP, JS i MySQL/MariaDB.

Estem especialitzats en la implementació de dissenys personalitzats per a cada projecte cuidant la usabilitat i facilitant així la navegació a l’usuari final.

Desenvolupem CPT (Custom Post Types), taxonomies i codi personalitzat per adaptar-nos a cada projecte i facilitar al client la gestió de continguts.

Prioritzem el suport i l’atenció al client per assegurar que es compleixen totes les seues peticions en el desenvolupament del projecte.

wordpress-disseny-desenvolupament

Serveis de disseny web i desenvolupament WordPress a València

continguts

Landings pages

Landings onepage per a campanyes promocionals, presentació de serveis o productes

Perquè triar el nostre servei de disseny web a WordPress

Webs Corporatives

Webs corporatives per a empreses. Mostra la informació de la teua empresa a internet d’una manera atractiva per als teus clients potencials.

Disseny web WordPress València

E-commerce

Venda en línia de productes amb WooCommerce. Puja el teu catàleg de productes amb un procés de compra ràpid i simple per a l’usuari

plantilles-wordpress

Avantatges d’un disseny web WordPress

Un disseny web més fàcil de personalitzar

Desenvolupem la vostra plantilla a mida utilitzant l’editor visual Gutenberg perquè pugueu crear i modificar qualsevol element de la vostra web.

Tindràs més ràpidament el teu disseny web

Aprofitant els avantatges de WordPress podem preparar el teu tema i elements visuals en poc temps.

Disseny responsive

Tots els nostres desenvolupaments es preparen perquè s’adapten a qualsevol mida de pantalla i dispositiu.

Perquè triar el nostre servei de disseny web WordPress

Perquè triar el nostre servei de disseny web a WordPress

Temes a mida

Cuidem el desenvolupament del codi perquè la web només carregui el necessari, millorant així el rendiment i evitant la dependència de plugins/temes de tercers.

formació

Formació

A tots els nostres projectes realitzem una sessió de formació perquè puguis afegir o modificar els continguts de la teua pàgina web.

wpo

Manteniment

Amb el nostre servei de manteniment revisem la teva web periòdicament i així despreocupa’t de les actualitzacions i del manteniment tècnic.

Disseny Web Corporativa amb WordPress

Disseny web per a la teua empresa

Per a una empresa és important tenir un bon disseny web corporatiu alineat amb la identitat visual del negoci.

Desenvolupament web corporatiu

Analitzem el sector del teu negoci per oferir-te un desenvolupament a mida adaptat a la teua empresa.

Avantatges de web corporativa

La web corporativa és la carta de presentació de la teva empresa als clients potencials que busquen els teus serveis a internet.

desenvolupament-web-valencia

Projectes de pàgines web amb WordPress realitzats per Doowebs

Preguntes freqüents sobre disseny web a WordPress

Què és el CMS WordPress?

WordPress en un sistema de gestió de continguts (CMS) que fem servir per al desenvolupament de pàgines web, on l’usuari pot modificar i publicar contingut de manera fàcil i intuïtiva.

Per què triar un disseny WordPress?

WordPress el CMS més usat d’internet, el 2022 el 43% dels llocs web d’internet són WordPress i dins dels CMS el 65%, per la qual cosa és un sistema fiable i amb una gran comunitat darrere que ajuda a créixer i mantenir el codi.

Quin preu té un disseny web a WordPress?

Depèn del lloc web, el nombre de pàgines i les seves funcionalitats. Contacta amb nosaltres per demanar pressupost i t’enviem una proposta sobre el teu projecte sense cap compromís.

Què són els plugins de WordPress?

El sistema de connectors de WordPress ens permet desenvolupar codi sense tocar el nucli, això és important per tenir el sistema actualitzat. També podem instal·lar plugins de tercers que ens poden donar funcionalitats sense necessitat de desenvolupaments extra.

És WordPress un bon disseny web per a SEO?

Si es fa servir correctament per descomptat sí. Cal tenir sempre en compte l’estructura de les capçaleres, continguts i la correcta optimització del codi.

Quina és la diferència entre Wix i WordPress?

Wix és un sistema tancat que s’allotja als seus servidors, de manera que el codi no és de la teva propietat i depens de Wix per a tot, amb un model de pagament per subscripció. En canvi, a WordPress el codi s’allotja un servidor del client amb el qual tens accés i en disposes en qualsevol moment.

Vols començar el teu projecte WordPress?

Si vols publicar el teu lloc web en WordPress, som la teua agència de disseny i desenvolupament WordPress a València. Posa’t en contacte amb nosaltres i començarem a desenvolupar el teu lloc!