Disseny pàgines web a mida a València

Agència de disseny web a mida a València

Internet és un mitjà de comunicació i de captació de clients potencials imprescindible per a una empresa. Aquesta realitat implica que només amb tenir un lloc web fresc, atractiu i actual no n’hi ha prou. A més és fonamental tenir un disseny web professional i orientat a la conversió.

Tot això implica que cal complir tres principis: adequar el desenvolupament als estàndards de disseny web, complir amb els principis de Disseny Centrat en l’Usuari, per garantir que el disseny web facilita una experiència i navegació intuïtiva, i assegurar l’assistència i compromís amb el client per resoldre qualsevol dubte o problema que pugui sorgir amb serietat i rapidesa.

El disseny web d’una empresa o projecte, ha de transmetre amb total transparència i claredat la identitat corporativa i filosofia de l’empresa. Per això, posem molt interès en què el desenvolupament web realitzat representi la imatge de l’empresa a Internet, tal com ho faria en la vida real.

A més, ens preocupem perquè aporte un valor afegit real a l’usuari, i que a més de ser ràpida, fàcil de navegar, creativa i intuïtiva, contingui continguts clars, contrastats i que siguin de rellevància.

Col·laborem amb diferents empreses i professionals del disseny web.

diseno-web-valencia

Serveis de disseny web a mida a València

idea

Design Thinking

Sessions de DT amb els nostres professionals, per a definir un producte o servei digital junt amb l’equip del client.

diseno-web

Disseny UX

Disseny de l’experiència d’usuari amb la creació de wireframes y prototips navegables

diseño ui

Disseny UI

Disseny web de la interfície d’usuari amb l’elaboració de la línia gràfica.

branding

Imatge de marca

Branding o Identitat corporativa: logotip, targetes de visita, papereria…

diseño web a medida

Avantatges d’un disseny web a mida

Disseny web professional personalitzat

Dissenyem la teua web amb eines tipus Figma per poder compartir i validar els dissenys previs al procés de desenvolupament.

Disseny centrat en l’usuari

Estudiem els possibles perfils d’usuaris visitants de la teva web per adaptar el disseny a una conversió més gran.

Disseny evolutiu

Un cop el web publicat i amb dades de visites, podem estudiar el comportament dels usuaris, realitzar tests d’usuaris i fer ajustaments per millorar la usabilitat del web.

Preguntes freqüents sobre disseny web a mida

Quina diferència hi ha entre un disseny a mida i una plantilla predissenyada?

El disseny a mida per al teu projecte implica tindre un disseny únic exclusiu, en canvi, les plantilles predissenyades s’usen en altres llocs web i segurament la teua web és similar a altres. En contra, el disseny a mida és més costós, ja que implica la feina de diferents perfils professionals per fer-ho.

Per què escollir un disseny a mida?

Amb un disseny predissenyat ens hem d’adaptar a aquest, però el disseny a mida ens permet tenir més versatilitat i creativitat a l’hora de dissenyar la teva web.

Què és el disseny UX?

Al procés de disseny UX (User Experience) creem l’arquitectura de la web, l’estructura de continguts i definim els fluxos de l’usuari.

Què és el disseny UI?

UI (User Interface) és el procés mitjançant el qual dissenyem la interfície de l’usuari, triem colors, tipografies, imatges i els elements gràfics que compondran el lloc web.

Vols començar amb el teu projecte de disseny web?

Si vols un disseny web, som la teua agència de disseny web a València. Posa’t en contacte amb nosaltres i començarem amb el procés de disseny!