Nosaltres

Doowebs va néixer l’any 2010, on un grup de programadors web i dissenyadors acordaren col·laborar en distints projectes per a realitzar llocs i aplicacions web. En aquests anys hem demostrat la nostra professionalitat i vocació cap als clients, tots dos aspectes han ajudat al fet que hui en dia aquesta empresa compte amb clients satisfets pels resultats obtinguts.

Ens agrada trencar les barreres entre el client i els desenvolupadors creant un producte fruit de la col·laboració. També disposem d’acords amb estudis de disseny com és l’exemple d’El Meu Nebot, el qual ens aporta solucions innovadores pel que fa als dissenys més actuals i avantguardistes, a més compartim oficina junts a València.

Doowebs compta amb personal especialitzat en disseny, programació, disseny web WordPress, disseny web WooCommerce, disseny de landing pages, posicionament web i marketing digital. Acceptem dia a dia el repte de projectar la imatge que vol cada client, equilibrant aspectes com la creativitat, la funcionalitat, l’estètica i la professionalitat.

En Doowebs estem en constant formació per poder oferir als clients les últimes tendències de disseny, programació i desenvolupament web a València i a tot el món.

Volem gaudir amb la feina, protegint el costat humà i creant solucions a mida a les necessitats específiques del client, a través del desenvolupament web especialitzat.

equipo-doowebs

Equip Doowebs

Enric Garcia

Enric Garcia

CEO / CTO

Teo Garcia

Teo Garcia

Fullstack Developer

Manu Osca

Manu Osca

WordPress Developer

eva-peydro

Eva Peydro

UX/UI Designer

Mapi Pamplona

Mapi Pamplona

Copywriter / Community Manager

Assistència i patrocini d’esdeveniments

wordcamp-valencia-2023
Valencia Digital Summit 2023
wordcamp-cartagena-2023
wordcamp-valencia-2022
Valencia Digital Summit 2022
wordcamp-valencia-2019
wordcamp-zaragoza-2019
wordcamp-valencia-2018
wordcamp-zaragoza-2018
wordcamp-barcelona-2018
Seoplus
Ecommaster
Doowebs Logo