Manteniment web a València

Manteniment web València

Si cerques qui pot fer manteniment web a València, has arribat al lloc adequat. A Doowebs comptem amb un equip de professionals especialitzat en el disseny i desenvolupament web, que podrà ajudar-te amb qualsevol incidència que trobis a la teva pàgina.

Si estàs buscant pressupost per a manteniment web o, simplement, vols saber com treballem, detallarem els nostres serveis de manteniment. Comptar amb una web optimitzada t’ajudarà a generar un nombre més gran de visites, a tenir una pàgina funcional i atractiva i, en definitiva, a aconseguir una conversió de vendes més gran.

Quins serveis de manteniment web oferim?

Manteniment WordPress

Com a empresa de manteniment web, tenim un gran coneixement a WordPress que ens ajudarà a millorar l’experiència d’usuari a la teua pàgina. Detectarem els possibles errors que estiguen deteriorant la usabilitat a la web del teu negoci i que impedeixen una usabilitat òptima perquè els visitants es moguin amb facilitat.

Però actualitzar una web no és únicament corregir els errors, sinó dur a terme accions preventives que ajuden que no es puguin reproduir altres problemes. El manteniment dels diferents elements, el hosting o l’arquitectura de la web és clau per atraure l’atenció de l’usuari.

Aquest servei de manteniment té una gran repercussió a la teua web i a la teua empresa, ja que la usabilitat i l’experiència de l’usuari també es tradueix en un millor posicionament orgànic als cercadors. Eliminar enllaços trencats o actualitzar el contingut desfasat també és una tasca que repercuteix directament a la pàgina.

wordpress-disseny-desenvolupament
Manteniment WooCommerce

Manteniment de botigues online WooCommerce

El manteniment web ha de ser una de les teues prioritats si tens una botiga online, perquè és una font d’ingressos que deixarà de funcionar si l’usuari veu que hi ha problemes. Una alta concentració de trànsit, plugins que fallen constantment o passarel·les de pagament que no funcionen poden ser greus problemes en un comerç electrònic.

Totes aquestes millores de rendiment web ajudaran, com hem dit abans, que el posicionament SEO funcione millor, però també que l’experiència de l’usuari sigui òptima. A ningú no li agrada comprar en una web amb errors, ja que denota manca de professionalitat i deteriora la confiança del client.

Si tens una gran base de dades de compradors, molts articles al teu inventari i utilitzes campanyes, descomptes i ofertes amb freqüència; no dubtis a contactar amb nosaltres. Tindre tota aquesta estructura sota control us ajudarà a obtenir el millor rendiment de la vostra pàgina web.

Assistència tècnica i formació

Un altre dels serveis que oferim a Doowebs és el suport tècnic i la formació, perquè tu mateix pugues solucionar alguns problemes menors a la teua web. Nosaltres estarem ací sempre que ho necessites, com quan siga necessari millorar la seguretat de la teua web, i així tu podràs dedicar-te completament al teu negoci sense haver de preocupar-te per res.

El nostre equip diagnosticarà el problema existent i començarà la reparació tan ràpid com sigui possible. Es duran a terme les proves necessàries per comprovar que tot està en ordre, la velocitat de la pàgina i si hi ha possibilitats que torni a passar una cosa semblant.

A Doowebs també gestionem el manteniment amb còpies de seguretat i backups, i així tindràs la tranquil·litat que tota la informació de la teua web està fora de perill. Ja siga per un atac extern, un problema amb WordPress o qualsevol altra incidència, podrem bolcar les dades de nou per tenir el menor nombre de pèrdues possible.

posicionament seo valencia

Com funciona el servei de manteniment web a Doowebs?

El nostre servei de manteniment web es desenvolupa anualment, dins d’un pressupost que recull els requisits del client i que inclou actualitzacions periòdiques de WordPress, plugins i una revisió completa per assegurar-nos que tot funciona correctament.

A més, comptem amb un sistema de borses d’hores que et poden ajudar a reduir el cost del manteniment web. Es contracta un mínim de 20 hores, i s’hi inclou:

  • Manteniment web
  • Desenvolupament web
  • Assistència tècnica
  • Formació

Has de tindre en compte que:

  • Qualsevol tasca consumeix un mínim de mitja hora del pack.
  • Les peticions de les tasques es fan necessàriament per mail, Asana, Trello o similar.
  • La finalització de les tasques es realitzen en un màxim de 3 dies laborables, sempre que no siguin d’una alta complexitat.
  • Els packs d’hores tenen caducitat d’1-2 anys, depenent de les hores contractades.
  • Ens comprometem a realitzar 10-20 hores mensuals com a màxim, depenent del pack que es contracti. Si necessiteu més hores, la realització d’aquestes durant el mes dependrà de la disponibilitat del nostre equip.
  • El cost total del pack s’abona per endavant abans de començar qualsevol tasca de manteniment.

Vols més informació del servei de manteniment?

Si vols més informació sobre el servei de manteniment web, som la teva agència de disseny i desenvolupament WordPress a València. Posa’t en contacte amb nosaltres!