Com crear una pàgina web per una immobiliària

Com crear una pàgina web per una immobiliària

Internet va arribar per quedar-se i cada vegada són més les empreses que veuen en aquest espai el seu principal aparador per raons òbvies. L’arribada d’Internet ha canviat per complet la manera que teníem de viure, de relacionar-nos i fins i tot de consumir. Pel que ja resulta impossible concebre un dia a dia sense xarxes socials o sense accés a Internet en general.

En l’actualitat és impossible imaginar-se un món en el qual els negocis no hagen pujat els seus servis al núvol. Dona igual si eres unes persones més o menys tecnologica, el cert és que si tens un negoci deus tindre presència en Internet en la teua pàgina web propia per a poder vendre els teus servis de manera més eficient.

En el sector immobiliari succeïx el mateix, i per això crear una pàgina web de la teua immobiliària és molt important. Cada volta són més les persones que busquen cases i pisos per Internet i no a través de les immobiliàries tradicionals. És per això que part dels teus diners ha d’anar destinat a fer este tipo d’inversions, ajudant així a donar a conèixer el teu negoci.

Per què és important crear la pàgina web de la teua immobiliària

La resposta més directa seria perquè tot es mou ara a través d’Internet: gestions amb bancs, amb empreses d’assegurances, la compra en el súper, el lloguer o compra de cases, etc. Les empreses s’han mogut cap al sector online perquè han vist en ell la possibilitat d’ampliar les seues possibilitats de venda d’una manera molt fàcil.

Pel que tindre una pàgina web del teu negoci farà que aconseguisques més clients. Però per a això la web ha d’estar al dia, és a dir, no val fer una pàgina web de qualsevol manera amb un disseny descurat i antic. El sector digital canvia i s’actualitza constantment i si estàs en ell, el mateix has de fer tu.

Crear una pàgina web en la qual siga fàcil navegar i que el client trobe realment útil és l’objectiu final de tot aquest procés.

Com crear la teua pàgina web partint de zero

Com és normal, si no busques ajuda professional tot això et pot sonar alguna cosa estranya i pot ser que no sàpies ni per on hauries de començar. Hi ha gent que decideix prendre les regnes del seu projecte i portar la iniciativa en totes les fases de creació d’una pàgina web. Encara que el millor sempre serà contractar a un equip professional especialitzat en el disseny de webs.

De manera general, les primeres decisions per a crear una pàgina web de la teua immobiliària són:

  • Pagar per un domini i un hosting en el qual poder ficar la teua pàgina web.
  • El nom del teu negoci pot ser que no estiga lliure i, si ho està, compra’l com més prompte millor sinó algú podrà agafar-lo i hauràs de canviar-lo. És molt important que el nom online del negoci concilie amb l’offline perquè hi haja una concordança. Si no està lliure el domini hauràs d’incloure xicotets canvis en el nom amb guions o punts fins a trobar un que sí que estiga disponible per a comprar.
  • Hi ha un dubte molt freqüent que fa referència a la terminació de la web, si és més correcte fer-ho amb ‘.és’ o ‘.com’. El més correcte seria comprar els màxims possibles. Per què? Els dominis són relativament barats i així t’evitaràs possibles problemes legals a futur.
  • Serà una web amb continguts? Si planeges que el teu lloc web allotge un blog o un apartat en el qual poder posar informació rellevant per als teus clients, hauràs de tindre en compte que necessites un CMS, com són WordPress, Drupal, Joomla, etc. Decantar-te per l’una o l’altra depén de les necessitats que tingues i quin d’ells podrà cobrir-les millor.
  • La web haurà d’estar optimitzada per a SEO des del principi. Per a això cal conéixer les paraules clau que destaquen en el *sector immobiliari. D’aqueixa manera conseguim que la web vaja escalant posats en el cercador des de la seua creació i que no vaja ‘donant tombs’ sense cap rumb mentre et preguntes ‘on s’està anant la inversió i per què no està funcionant?’.

Necessites més raons per a crear la teua pàgina web immobiliària?

Crear una pàgina web des de zero no és difícil si saps una mica de programació, el problema és fer una bona pàgina web. De res et serveix crear un lloc en Internet per al teu negoci si després resulta que no és útil ni t’ajuda a vendre més. Però sempre cal tindre en compte que la pàgina web és un canal de venda més, no ha de ser l’únic.

Un bon negoci immobiliari ha de tindre un procés organitzat i una jerarquia que ajude al bon funcionament d’aquest. Per això, coses com ocupar-se del manteniment de la web pot distraure’t del primer objectiu, que és ser el número u en el teu sector.

Si necessites ajuda tant per a crear, així com per a mantindre, la teua pàgina web no dubtes a contactar amb professionals perquè ho facen per tu. Amb Doowebs tindràs tot sota control i podràs centrar-te a organitzar el teu dia a dia i oferir un bon servei als teus clients, deixant de costat els maldecaps que pot causar crear una pàgina web immobiliària. 
Vols crear la millor pàgina web per a la teua immobiliària? ¡Contacta’ns!