diseno-web-pymes

7 Claus per a aconseguir un disseny web per a Pimes

Comptar amb una pàgina web implica incrementar les oportunitats de negoci, sobretot per a les petites empreses. Perquè una web no sols ajuda a les Pimes a promocionar els seus productes/serveis, també els permet generar credibilitat, distingir-se entre la voraç competència i facilitar la seua expansió dins del mercat.

Però en una pàgina web, a més de ser necessari un bon desenvolupament del back-end, crear seqüències de comandos, base de dades i funcionalitats per al teu comerç en línia, també és imprescindible un bon disseny web per a Pimes, el disseny que definirà la imatge que el teu negoci projectarà en internet.

Per a ajudar-te al fet que la teua petita empresa es destaque i cree un potent impacte en els possibles clients, a continuació, t’exposem 7 claus per a aconseguir un increïble disseny web per a pimes.

A què ens referim amb el disseny web per a Pimes

El disseny web, siga per a pimes o per a grans marques, es refereix a l’aspecte visual de la pàgina en línia i com és percebuda pel visitant, a la creació del contingut, a garantir que la informació mostrada siga realment accessible i a atorgar una millor experiència al client o usuari.

Per tant, el disseny web abasta els elements o característiques que fan més fàcil la navegació, el disseny gràfic, els colors, la ubicació d’elements, els recursos visuals, etc. Per descomptat, això ha de treballar-se en conjunt amb el desenvolupament web.

Però en l’actualitat, si no posseeixes grans coneixements d’informàtica, és possible que empres sistemes de gestió de contingut CMS, per exemple, pots crear la teua pàgina amb WordPress. Així construiràs des de zero el teu web i podràs aconseguir un disseny increïble, que transmeta clarament la identitat corporativa de la teua petita empresa.

Claus en el disseny web per a Pimes

Seguidament, detallarem 7 poderoses claus perquè obtingues un efectiu disseny web per a la teua Pime.

1 Ofereix una imatge professional

Recorda que la primera impressió és essencial en matèria de negocis. Per tant, en el disseny web per a Pimes és necessari incloure elements que projecten professionalitat. Per exemple:

 • Mostra el logo de l’empresa. Però has d’invertir en un bon disseny gràfic que et proporcione un logotip original, que no continga imatges predissenyades de la web.
 • No sobrecarregues la pàgina d’inici amb excés d’imatges o text.
 • Empra imatges grans i d’excel·lent resolució.
 • Utilitza dues fonts de manera coherent en tota la web.
 • Presenta als membres del teu equip.
 • Personalitza completament el disseny, reflectint la teua marca en els colors, formes, imatges, estil, etc. Fins i tot si empres una plantilla d’un CMS.

2 La pàgina d’inici ha de ser un ancora

Assegura’t que la pàgina d’inici del teu web siga una vertadera ancora. Com? Creant una estructura que servisca de guia al visitant. Per exemple:

 • Destaca, de manera concisa i concreta els serveis o solucions que ofereixes.
 • Especifica clarament el perquè els teus serveis solucionen la necessitat de l’usuari.
 • Crea un botó d’anomenada a l’acció i situa’l en la part central superior. Aquest botó haurà d’enllaçar a la secció de compres o a un formulari de contacte.
 • Mostres els testimoniatges de clients satisfets.
 • Presenta els logos i noms de les empreses amb les quals mantens constant col·laboració.
 • Convida els visitants a subscriure’s, a canvi d’un cert benefici que has de destacar, com l’enviament d’un e-book, de posts setmanals, d’informació associada als productes que comercialitzes, etc.

3 Pensa en l’expansió del teu negoci

Si desitges l’ampliació de la teua empresa, és important que realitzes un disseny web per a pimes, però pensant en el futur. En aquest cas has de triar anticipadament:

 • Un CMS que siga flexible i fàcil d’actualitzar, que permeta la inclusió de noves seccions, noves classificacions, major quantitat de productes i imatges, etc. Per exemple WordPress, Shopify o BigCommerce.
 • Un servei de hosting que permeta l’increment del trànsit en la pàgina web, garantint alta velocitat de càrrega i gran capacitat d’emmagatzematge de dades.  

4 El disseny web per a pimes ha de ser simple i ordenat

Crea un disseny simple i ordenat, que no aclapare amb molta informació ni siga complicat visualment. També és una manera de mostrar una imatge professional i d’aconseguir que els visitants tinguen una bona experiència.

5 Indispensable un disseny responsive

És important que el disseny web per a pimes siga responsive, és a dir que s’adapte i reorganitze per a ser visualitzat mitjançant dispositius mòbils, procurant una millor experiència a l’usuari, que aquest puga entendre què ofereix la teua empresa i puga navegar i comprar fàcilment.

6 Exhibeix òptimament els productes o serveis

Els productes/serveis han de presentar-se en una secció exclusiva, de manera ordenada i, fins i tot, per categories. Facilita a l’usuari seleccionar ràpidament què desitja.

A més, les imatges dels productes han de ser nítides, sempre de qualitat professional i coherents al missatge que s’està enviant. D’altra banda, les descripcions han de ser apropiades, específiques i ressaltant les qualitats de la mercaderia que ofereixes.

7 Mantingues actualitzada la pàgina web

Presenta informació actualitzada en la pàgina web, les fotografies i descripcions dels productes, els costos, les dades de contacte, etc. No sols servirà per a oferir informació realment útil als possibles compradors, també és una manera de reflectir la serietat, el compromís i el de confiança que és el teu negoci.

Per descomptat, per a una petita empresa també resulta una opció rendible externalitzar el disseny web per a Pimes.

Contractar els serveis de professionals del disseny web és una manera d’emprar assertivament els recursos limitats de les Pimes, perquè és la manera de garantir un disseny completament personalitzat, professional i efectiu per al desenvolupament del negoci, sempre orientat a la conversió dels visitants, evitant el consum excessiu de temps i diners en el procés de disseny.

Desitges actualitzar el teu disseny web? Contacta’ns. En Doowebs ens especialitzem en el desenvolupament i disseny web creatiu, intuïtiu, rellevant, fàcil de navegar i sempre reflectint la identitat corporativa del teu negoci.