como crear una empresa

Passos per crear una empresa online a Espanya

Si anem a crear una botiga online a Espanya, és convenient que tinguem en compte diferents aspectes i que ens recolzem en professionals que puguen guiar-nos en tot el procés.

Vaig a donar-vos alguns consells, abans d’explicar-vos els passos que heu de seguir per crear un negoci online i començar a vendre productes o serveis, facturant per ells.

Consells per crear un negoci online

Abans de començar a crear la nostra empresa, hem d’entendre algunes coses, amb el propòsit de no cometre els errors que tothom realitza.

És molt probable, que en els primers intents fracassem, però amb el temps, anirem adquirint experiència i millorant, fins a assolir els nostres objectius.

Molts dels errors procedeixen generalment, de no conèixer-se un mateix ni d’estudiar l’àmbit que l’envolta, és per això que anem a repassar aquests factors abans d’explicar-vos els passos necessaris per a saber com crear una empresa online.

Analitza’t a tu mateix

Abans de començar a crear una botiga en línia, hem de conèixer-nos bé a nosaltres mateix, i entendre bé en quina situació ens trobem, això ens ajudarà a marcar-nos un camí i seguir avançant per ell.


com crear una empresa

Objectius i estil de vida

Segurament com tothom, t’agradaria tenir molts diners, però traient els diners, és molt probable que t’agradaria fer diferents coses en la vida, que tingues alguns objectius i estil de veure-la i viure-la diferent a la resta.

És important remarcar quins són els nostres objectius en la vida i que estem fent per aconseguir-los, així com si van alineats amb el nostre estil de vida.

Si els nostres objectius no s’alineen amb el nostre estil, haurem de canviar el nostre estil de vida a poc a poc o canviar a objectius més petits que ens ajuden a canviar aquest estil.

Què és el que t’agrada

Segurament, t’agrade fer algunes coses més que altres, de manera que has d’intentar centrar-te en realitzar això que t’agrada i donar-lo a conèixer. A

Has d’explotar els teus gustos i cridar al món que t’agrada fer això en concret, que li dediques temps i això es repercuteix en molta experiència, que pot ajudar, guiar o ensenyar a altres.

Quin és el teu entorn

L’entorn en el qual et mous i relacions és força important, ja que facilitarà l’èxit de la teua empresa.

Per exemple, si et dediques a l’hostaleria o als esdeveniments i ets a dins i et relaciones amb gent de moltes associacions que organitzen festes, és molt probable que t’acaben contractant productes i serveis a tu abans que a altres.

Un altre exemple és que si et dediques a vendre productes online sobre perfumeria i cremes i coneixes moltes persones que solen fer ús d’aquestes, com a professionals del maquillatge, és molt probable que t’acabin comprant a tu abans que a altres.

Els teus coneixements

Durant tot el teu temps de vida, has anat adquirint experiència i coneixement a força d’experimentar diferents situacions, ja siga en jocs, amb la gent que ixes normalment, fracassos i èxits, experiència laboral, formacions, etc.

Tot això és el que et defineix i t’ha convertit en qui ets i com ets.

Aquests coneixements són una peça clau per oferir-los a les persones que vulguen contractar els teus serveis o comprar els teus productes.

Analitza a què et vols dedicar

Després d’analitzar-nos a nosaltres mateixos, hem d’analitzar la part de l’empresa que volem crear i si s’alinea amb el nostre ideal de vida, estil, coneixements i entorn.

És compatible amb la vostra vida ideal i objectius?

Si la teua empresa no és compatible amb la vostra vida ideal, el teu estil de vida i objectius, és molt possible que caps fracassant. Cal que estiguen alineats, ja que és una cosa a la qual vas a dedicar-li molt temps.

Treballar a una cosa que impedeixi assolir els teus objectius , farà que a la llarga t’acabis cansant i vulgues dedicar-li menys temps ja que no estaràs bé amb això.

Es requereix alguna necessitat especial?

És important que analitzes si requereixes alguna necessitat especial, la més probable és que necessites l’ajuda d’experts per crear un negoci online a Espanya, ja que crear una empresa online comporta de molts coneixements i experiència que una persona sola no pot complir o li serà bastant difícil.

Passos per crear la teua empresa online a Espanya

Ara que ja hem analitzat algunes necessitats i si s’adapten a la nostra forma de vida i els nostres objectius, podem començar a crear la nostra empresa. En cas negatiu, és convenient dedicar temps a això i elaborar un pla.


passos per crear una empresa

Defineix la idea de negoci

Abans de res hem de saber que és el que volem oferir i com anem a treure rendibilitat. Si no sabem o coneixem el producte i desconeixem com anem a treure la rendibilitat, és molt possible que la nostra idea acabe fracassant, ja que no puga finançar-se ella mateixa passat un temps.

Crea la web que s’adapte a la teua empresa

Hi ha diverses plataformes per crear una empresa en línia, és convenient que tries correctament en funció dels serveis o productes que vulgues oferir ara i en un futur.

Si necessites ajuda, aquí podràs trobar una guia sobre com crear un ecommerce.

Dóna’t d’alta com autònom

Una cosa que no has d’oblidar és donar-te d’alta com a autònom o crear una empresa SL o Societat Anònima, per a poder declarar i realitzar factures als teus clients.

No fer-ho i no declarar els teus guanys és considerat delicte a Espanya i és perseguit i castigat durament per la llei.

Cerca clients

Un cop creada la nostra web i donat d’alta com a autònoms, hem de començar a buscar clients que compren o sol·liciten serveis de la nostra empresa.

Una bona manera de començar és contactant amb la gent propera al nostre cercle i solem relacionar-nos.

TIP : no cal donar-se d’alta fins que haguem facturar, i per això podem esperar trobar clients abans de donar-nos d’alta com a autònoms per declarar.

Realitza millores sobre el web

És important anar realitzant millores contínues sobre el web a més d’actualitzar-la constantment. Això donarà una sensació que la pàgina segueix activa i cridarà l’atenció dels usuaris.

També ajudarà al fet que millors algunes seccions que aniràs detectant amb l’experiència i l’anàlisi de la teva web o fins i tot directament, de l’opinió dels teus clients.

Conclusions

Crear una empresa online a Espanya, és un procés senzill, la major dificultat resideix en la creació del web orientada als clients i vendre el producte o servei. Per això, és recomanable que expliquis sempre amb l’ajuda d’experts per desenvolupar i dur a terme aquesta tasca.

Al final, cadascú ha de dedicar-se a allò que sap i coneix, de manera que, si no ets expert en el desenvolupament de webs, és millor contactar-perquè et facilitem aquesta tasca i et siga més fàcil aconseguir l’èxit en la teua empresa.