diseno-web-para-restaurantes

Disseny web per a restaurants: les 10 millors plantilles

El disseny d’una pàgina web és important per a l’èxit d’un restaurant, en tindre presència en internet i comptar amb una eina que facilite l’augment de la competitivitat i la introducció de nous serveis, com el sistema de reserva o el lliurament a domicili.

És a través d’una pàgina web que un restaurant pot mostrar fotos o vídeos de l’establiment, publicar el menú o conéixer les inquietuds de l’audiència. Per això un bon disseny és necessari per a oferir una millor experiència a l’usuari, projectar la imatge corporativa del negoci i millorar el posicionament entre els cercadors.

Però com realitzar el disseny web per a restaurants? Una de les opcions és emprar una plantilla professional, que oferisca diverses funcionalitats, siga responsive i puga personalitzar-se completament.

Disseny web per a restaurants amb plantilles de Shopify

Si has creat la teua pàgina web amb Shopify, t’estàs beneficiant d’una bona plataforma per a implementar eines de comerç electrònic. Però per a personalitzar el teu website pots utilitzar algunes de les següents dues plantilles:

Emergeix

Emergeix és una plantilla que transmet energia i diversió. Ofereix 3 estils: brillant, fosc i lluminós. És perfecta per a un estil atrevit, per a un restaurant que desitge projectar una imatge actual.

Emergeix plantilla Shopify

Ofereix una navegació senzilla i fluida. És una plantilla ideal per a entregar informació mitjançant la web i, al mateix temps, captar ràpidament l’atenció dels usuaris mitjançant imatges i figures d’alt impacte.

Vantage

Una altra de les millors plantilles de disseny web per a restaurants és Vantage. A més d’oferir un estil enèrgic i modern, també compta amb funcionalitats avançades per al comerç en línia, sobretot enfocades en els lliuraments a domicili i en la venda de col·leccionables, com a gorres i tasses promocionals.

Vantage plantilla restaurant

Vantage compta amb la funció per a gestionar les comandes en línia. A més, permet agregar la ubicació mitjançant mapa, per a ajudar al fet que les persones troben fàcilment el restaurant.

Disseny web per a restaurants amb temes de WordPress

És cert que l’article tracta sobre plantilles, però és necessari esmentar els següents temes de WordPress per a restaurants. Són temes d’alt nivell, que ofereixen funcions especials.

Panpie

Panpie ofereix una forta presència en internet. És un tema elegant, compatible amb qualsevol dispositiu mòbil. Permet accedir des de qualsevol dels navegadors (Chrome, Firefox, Opera, Explorer, etc.)

És un tema amb grans opcions de personalització. Inclou Elementor Page Builder, el creador popular de pàgines web de WordPress. A més, ofereix una interfície senzilla per a agregar i eliminar elements, compta amb centenars de fonts exclusives i opcions de color il·limitades.

Xarxa Chili

Xarxa Chili és un tema de WordPress que transmet estil i modernitat. Disposa de múltiples característiques per a personalitzar-ho d’acord amb les necessitats del restaurant. Per exemple, té el plugin WPML, per a convertir la web en multilingüe.

Xarxa Chilli plantilla restaurant

La seua interfície és molt intuïtiva per a la creació i disseny de cadascuna de les seccions, permet la creació de menús i la presentació de diapositives de menjars d’una forma altament creativa. Inclou WooCommerce, un plugins per a crear la botiga en línia i poder comercialitzar els productes.

Cristiano

Cristiano és un tema de WordPress que ofereix elegància i sofisticació al disseny web per a restaurants. Compta amb 6 maneres d’estil per a mostrar les imatges del menú, ofereix diversos fons i integra 15 ginys excepcionals per al creador Elementor.

Cristià plantilla restaurant

Aquest tema ofereix funcionalitats com la gestió de comandes a través d’internet, el sistema per a la reserva en línia i mostrar la localització del restaurant en Google Map. Permet publicar fotografies i vídeos dels menjars o de les seues preparacions.

Plantilles HTML de disseny web per a restaurants

A més d’utilitzar un CMS, també tens l’opció d’emprar una plantilla HTML per a crear la pàgina web del teu restaurant. Aquest tipus de plantilles posseeixen l’avantatge de la seua fàcil configuració i ràpida càrrega, perquè posseeixen menys codis o arxius.

Sumi

Aquesta plantilla posseeix un estil minimalista i sofisticat, un disseny amb múltiples característiques que facilita la creació d’un fort disseny web. Ofereix seccions per a publicar les especialitats del dia, per a mostrar el menú,  per a realitzar reserves, compartir receptes i incloure fotografies.

Delice

Delice és una de les millors plantilles HTML per a restaurants amb la funcionalitat de comerç en línia. Compta amb un disseny modern, amb opcions il·limitades de colors i més de 700 fonts. 

És un disseny 100% responsive, amb efecte de paralaje. Té capacitat per a publicar imatges de gran grandària i ofereix formularis per a la reserva, entre altres opcions destacades.

Tasty

Tasty és una altra de les plantilles HTML que ofereix un exclusiu disseny web per a restaurants. Mostra un estil minimalista, és 100% responsive i inclou les funcions per a la reserva. Ofereix diverses seccions per a publicar el menú, crear un blog, mostrar testimoniatges, etc.

Pearl

Pearl és una opció estupenda per a crear un disseny modern, 100% responsive i amb efecte de paralaje. Compta amb la versió per a restaurants i per a hotels. Ofereix els formularis de contacte i per a crear el sistema de reserves. També compta amb seccions per al menú, crear un blog i mostrar els testimoniatges, entre altres funcionalitats.

Tomato

Tomato és una de les plantilles HTML més completes. Ofereix un disseny web per a restaurants altament modern, creatiu i 100% responsive. Compta amb efecte de paralaje i 42 pàgines per a incloure els serveis, mostrar el menú, crear un blog i gestionar les reserves. També pot integrar-se al compte d’Instagram.

Existeixen diversitat de plantilles que poden oferir un disseny personalitzat i aconseguir que la pàgina web siga una eina eficaç per a potenciar el teu restaurant, oferint una bona experiència al client i mostrant el producte o menú que has creat.

També tens l’opció de tindre un desenvolupament i disseny web a mesura. És la millor manera de diferenciar la imatge i presència del teu restaurant en internet.

Un desenvolupament web a mesura t’ofereix una personalització única, completament adaptada a les necessitats que posseïsca el teu negoci. Necessites ajuda en el disseny web per al teu restaurant? Contacta’ns. En Doowebs t’ajudem. Som especialistes en la programació de e-commerce, web corporativa, màrqueting digital i el posicionament SEU.