plantillas-web-yoga

Les millors plantilles de dissenyar una pàgina web per a escoles de ioga

Hui dia, el ioga constitueix una de les activitats físiques més populars per a mantenir en forma i en equilibri el cos i la ment. Sent cada vegada més les persones que busquen informació en internet sobre escoles especialitzades en ioga, per a prendre classes tant per via en línia com de manera física.

Si eres un instructor de ioga, has creat el teu propi programa d’entrenament, tens un club o un estudi de ioga, cal que comptes amb una pàgina web completament dissenyada per a promocionar la teua marca personal o de negocis.

Per a això et portem les 10 millors plantilles de disseny de pàgines web per a escoles de ioga.

Plantilles gratis de WordPress per al disseny de pàgines web d’ensenyament del ioga

Existeixen diversos temes de WordPress que han sigut dissenyats especialment per a escoles de ioga, atorgant-li una presència en línia molt estètica a la teua pàgina web i ajudant-te a projectar la teua imatge corporativa. Comencem amb el llistat!

Pranayama Ioga

Pranayama Ioga es tracta d’un tema molt amigable, flexible i interactiu, especial per a pàgines en línia dedicades a l’entrenament físic, la vida fitness i el ioga. Inclou opció de menú personalitzats i múltiples seccions (cursos, testimonials, entrenaments…).

A més, ofereix una velocitat de càrrega ràpida, opcions SEU, connexió amb xarxes socials, botons per a l’anomenada a l’acció, etc.

VW Ioga Fitness

El tema VW Ioga Fitness és perfecte en el disseny d’una pàgina web per a escoles de ioga. Ofereix una imatge senzilla, però elegant. És molt versàtil, serveix per a transmetre classes de ioga en viu, si tens un estudi, eres entrenador personal, realitzes tallers de meditació o ensenyament de les xacres o si desitges realitzar un blog, etc.   

És compatible amb més de 8 idiomes, s’integra a les xarxes socials, inclou eines SEU i compta amb multitud d’opcions de personalització per als colors, fonts, menú i més.

Blossom Spa

Blossom Spa és un tema molt professional amb un estil net. Facilita la creació de diverses seccions (serveis, equip, bàners, blog…). És molt amigable, ofereix una càrrega ràpida i pot connectar-se perfectament amb les xarxes socials i els seguidors.

Compte amb eines SEU i permet la seua visualització en els dispositius mòbils, adaptant-se automàticament a les diferents grandàries de pantalla.

WP Indigo

WR Indigo es tracta d’un tema multipropòsit, perfectament adaptable als dissenys de pàgines web per a escoles de ioga, sobretot com a blog personal d’un entrenador especialitzat.

Aquest tema és bastant lleuger, flexible i altament personalitzable.

Plantilles de pagament per al disseny de pàgines web d’ensenyament del ioga

Les següents plantilles de WordPress són de pagament, per la qual cosa ofereixen majors opcions a l’hora de personalitzar el disseny de pàgines web per a escoles de ioga.

Anahata

Anahata és un tema molt amigable, amb un estil modern, distingit i completament responsive. Compta amb més de 800 fonts i permet la personalització completa dels colors, seccions i altres elements.

És compatible amb WooComerce i posseeix complements addicionals, per exemple, per a crear calendaris d’esdeveniments o horaris de classe.  

Jogasana

El tema Jogasana està dissenyat per a pàgines web que imparteixen l’ensenyament del ioga, permetent la transmissió de les classes en línia. Té un estil net, modern i elegant.

Amb Jogasana pots crear més de 44 pàgines internes i dissenyar les taules d’horaris. A més, ofereix un plugin per a la creació fàcil de bàners lliscants, facilita eines per a l’optimització SEU i és compatible amb WooCommerce, per la qual cosa facilita el comerç d’articles d’entrenament.

Kriya Ioga

Kriya Ioga és un altre dels temes especials per al disseny de pàgines web per a escoles de ioga, centres de meditació i el benestar físic i espiritual. Posseeix un estil minimalista i molt modern, amb múltiples opcions de personalització.

També t’ofereix la secció per a crear un blog i obtindre major visibilitat per a la web. Inclou mòduls específics per als cursos, tallers, asanas, etc. I posa a la teua disposició diverses eines per a la creació de taules d’horaris, preus i altra informació importants.

Plantilles HTML per al disseny de pàgines web per a escoles de ioga

Si prefereixes les plantilles HTML pots seleccionar:

Yogstyle Spa Ioga Fitness

Yogstyle Spa Ioga Fitness ofereix un estil bastant professional, especial per als centres de ioga i les classes en línia. Permet una personalització senzilla.

Iogues Ioga Studio

Iogues Ioga Estudi és una plantilla moderna d’estil net i atractiu. Compta amb la secció de blog, de servei, de testimoniatges, de preus, etc. I també permet les classes en línia de ioga.

FF-Fit

FF-Fit és una plantilla d’estil modern i d’alts contrastos. És especial per a tot tipus d’empreses dedicades al benestar físic i mental, com a escoles de ioga, gimnasos, clubs esportius, etc. El seu disseny és responsive i ofereix múltiples opcions per a una òptima personalització.

Com has vist, en el disseny de pàgines web per a escoles de ioga comptes amb diversitat d’opcions de plantilles, amb els quals aconseguiràs personalitzar al màxim la teua plataforma en línia per a impartir classes, donar-te a conéixer o compartir informació valuosa d’aquesta filosofia de vida.

Prefereixes comptar amb els avantatges d’una pàgina web dissenyada a la mesura? Contacta’ns. En Doowebs t’assistim en el desenvolupament i disseny del teu web, en el posicionament SEU i en els serveis SEM.