wordpress-plantillas

Les 11 millors plantilles WordPress gratis

WordPress és indiscutiblement la plataforma CMS favorita a la web. Els usuaris estimen els temes per a WordPress perquè són fàcils de configurar i es poden utilitzar per crear pàgines web com un bloc o un web personal i/o corporatiu.

wordpress-11-plantillas

No obstant això, no és fàcil trobar qualitat entre els temes gratuïts de WordPress. És per això que vam decidir llistar els11 millors temes WordPress gratis perquè els pugues utilitzar en els teus propers projectes. La majoria d’aquests temes inclouen característiques sorprenents que, sens dubte, t’impressionaran.

Encara que baix el nostre punt de vista, aquestes siguin les millors plantilles WordPress, heu de tenir en compte sempre tenir uns coneixements bàsics de desenvolupament web o a alguna empresa que et proporcione aquests serveis ja que el necessitaràs perquè el teu web estigua equipada amb tot el que desitges.

Plantilles WordPres gratuites per a tot tipus de sector

SHAPELY

Aquest tema és pràctic, aconseguint combinar alta funcionalitat amb gràfics sorprenents. Per descomptat, el seu disseny és compatible amb telèfons Android i Windows, iPhone, iPads, portàtils i ordinadors sobretaula.

wordpress-11-plantillas-02

Les pantalles retina d’alta resolució són compatibles, el que li permet gaudir de gràfics i textos nítids i icones vectorials innovadors. Aquest tema és vàlid per a tots tipus sectors i compatible amb plugins de WordPress com Formulari de contacte 7, Google Analytics, Yoast SEO i Gravity Forms

Més informació sobre plantilla WodPress Shapely.

Sydney

Dissenyat per a empreses i freelancers que volen tenir una forta presència en línia. Les opcions de personalització són bastant completes, amb opcions per a Google Fonts, canvi de logo i més. El control lliscant de pantalla completa funciona molt bé per a aquells que volen mostrar grans imatges o banners promocionals.

El tema respon davant aquells que volen veure el lloc en dispositius mòbils, a més de venir amb més de 600 tipus de font per modificar la tipografia.

Més informació sobre plantilla WordPress Sydney.

Illdy

Illdy té un disseny avantguardista, modern, atractiu, colorit, juvenil, profundament funcional, molt ben documentat i fàcil d’utilitzar. És una de les últimes i més completes plantilles per a WordPress disponibles de forma totalment gratuïta.

Posseeix el WordPress Live Customizer i una gran quantitat de widgets configurables. Illdy està totalment preparat per crear sofisticats i moderns llocs web de qualsevol tipus i amb tot tipus de funcions, sense haver d’escriure una sola línia de codi.

Més informació sobre plantilla WordPress Illdy.

Plantilles WordPress gratis per a startups o negocis

wordpress-11-plantillas-03Hestia

Les característiques premium d’aquest tema són bastant impressionants. No obstant això, no has de pagar res per descarregar Hestia i llançar-ho en el teu lloc de WordPress.

El disseny responsive fa que es vegi meravellós en tots els dispositius mòbils, i la funcionalitat multiús garanteix que tot tipus d’empreses puguin aprofitar-ho. Recomanem el tema a startups ia petits negocis, ja que proporciona una àrea lliscant per mostrar promocions i explicar de què es tracta teu negoci.

La principal raó per la qual escollir aquest tema és que té la possibilitat d’integració amb WooCommerce.

Més informació sobre plantilla WordPress Hestia.

Plantilles WordPress gratis per a botigues de moda

Easy Commerce

wordpress-11-plantillas-04

Easy Commerce és un tema especialitzat en compres de moda. Està molt ben documentat i té un disseny orientat a les vendes amb un banner per als anuncis, a més d’oferir un carret de la compra. També s’inclou l’enviament gratuït i un compte de registre de subscripció. Tyche és compatible amb el plugin de WooCommerce. Estableix el seu disseny en seccions intel·ligentment pensades com destacades, més buscades, tendències i més.

Més información sobre plantilla WordPress Easy Commerce.

Plantilles WordPress gratis per a revistes

Newspaper X

wordpress-11-plantillas-05

És un tema gratuït de WordPress dedicat a revistes. Es basa en Bootstrap i està dissenyat per a ser manejable a través de WordPress Customizer. També disposa d’un banner publicitari per afegir publicitat. Ve amb 4 categories separades en quadrícules. Aquests són: editorial, esdeveniments, notícies i notícies del món..

Més informació sobre Newspaper X.

Newsmag

NewsMag és versàtil, tecnològicament d’avantguarda i responsive. És el tema perfecte per als administradors web que busquen una solució permanent a les seves necessitats en la seva revista, sense importar el nínxol o mercat.

Pot ser completament personalitzat visualment a través de les característiques premium integrades.

Més informació sobre plantilla WordPress Newsmag.

Plantilles WordPress gratis per a blogs

wordpress-11-plantillas-06

Blaskan

Blaskan és un tema de WordPress especialitzat en blocs. Té un toc femení, ja que està inclinat a l’estil de vida i als temes preferits per les dones. Està basat en Bootstrap i ve amb un concepte net i minimalista. S’utilitza un munt de blanc i les imatges per destacar. Trobaràs una secció d’autors perquè els lectors coneguin els escriptors.

Més información sobre plantilla WordPress Blaskan.

Activello

wordpress-11-plantillas-07

Activello és un tema de WordPress altament versàtil. És adequat per als blocs d’aliments, blocs de moda, blocs personals, blocs de viatges, blocs de fotografia i molts altres tipus de blocs i revistes. Aquest tema es construeix utilitzant Bootstrap, el que el fa totalment responsive.

Suporta tots els plugins més populars i gratuïts, com ara Contact Form 7, Gravity Forms, Yoast SEO, W3 Total Cache, Jetpack, WP-Rocket, i molts més. Aquest tema també està a punt per al comerç electrònic gràcies al seu suport incorporat a WooCommerce.

Més informació sobre plantilla WordPress Activello.

Astrid

Les opcions de color i les fonts amb aquest tema són infinites, el que et permet trobar solucions de marca. Els ginys personalitzats funcionen bé, mentre que les poderoses opcions del bloc asseguren que tens l’oportunitat de millorar el teu rànquing dins dels motors de cerca i connectar-te amb persones que busquen contingut gratuït. El disseny d’aquest tema permet destacar a la gent del teu equip i mostrar un mòdul per parlar dels teus serveis. Fins i tot pot aparellar aquests serveis amb icones perquè la seva presentació es vegi més visual.

El tema d’Astrid està a punt per a la traducció, el que significa que les persones que no parlen el teu idioma podran entendre la teua web. El mòdul de capçalera conté text per a les trucades d’acció per tal d’augmentar les possibilitats de convertir clients. Parla sobre el que fa la teva empresa i utilitza gràfics i comptadors visuals per mostrar quants treballs has realitzat pels clients amb els quals ha treballat.

La fila de membres de l’equip té suport per a imatges i títols de treball. Juntament amb els testimonis, llistes de clients i un mòdul de peu de pàgina, el tema Astrid s’assembla a una opció premium, però no és així, no hauràs de pagar ni un cèntim d’euro.

Més informació sobre plantilla WordPress Astrid.

Altres temes WordPress gratis

Talon

wordpress-11-plantillas-08

Té una capçalera gran, ocupa la major part de la pantalla. Aquest encapçalat funciona com un control lliscant o una imatge estàtica, el que li fa una mica de versatilitat amb el seu disseny. A més, té un menú simple i un text superposat a la imatge de la capçalera, fent-ho apte per a trucades a l’acció.

El mòdul Meet the Team es troba a la pàgina principal, mostrant imatges de les persones que treballen per a tu, juntament amb enllaços a les seves pàgines de mitjans socials i presentant testimonis en una de les seccions.

Més informació sobre plantilla WordPress Talon.

Aquesta és la llista de les millors plantilles WordPress gratis que recomanem ja que tenen un gran nombre de funcionalitats i el disseny és impecable. Esperem que us hagi estat d’ajuda i que els teus projectes es facin realitat. En el cas que vulguis migrar la teva web a WordPress, segueix aquests 5 senzills passos o contacte amb nosaltres si necessites ajuda sobre desenvolupament.