plugins woocommerce esenciales

15 plugins que has d’implementar al teu Woocommerce

Hi ha una infinitat de plugins per a WooCommerce amb funcions molt variades: motivar la compra, gestionar l’estoc, millorar l’experiència de l’usuari, facilitar el pagament, generar conversa… Alguns són més útils i d’altres són menys recomanables.

Perquè no perdis hores i hores provant plugins que potser acabin llastrant la teva web, des de Doowebs hem preparat una llista amb els 15 millors plugins per a WooCommerce. Pren nota!

15 Millors plugins per a WooCommerce

WooCommerce és, en si, un connector de WordPress que permet crear, personalitzar i gestionar els aspectes bàsics d’una botiga en línia. Senzill, intuïtiu i sense complicacions. Aleshores, per què instal·laré més plugins?

Perquè, si trieu bé, us ajudaran a optimitzar el vostre temps, millorar l’experiència d’usuari dels vostres clients, incrementar les vendes, augmentar la fidelització i, en definitiva, impulsar el vostre negoci. Sona bé, oi?

Com sempre, els plugins a instal·lar dependran de les característiques del teu eCommerce i de les necessitats dels teus clients. I com sabem que tot això pot ser un embolic, els hem classificat en quatre grans grups de funcions:

Motivar la compra

 1. Product Enquiry per WooCommerce

La teva missió és facilitar l’experiència de l’usuari a la teva web. Un potencial client que se senta còmode i segur té moltes més probabilitats d’acabar comprant i, encara millor, de convertir-se en un usuari recurrent a la teva botiga. Aquest plugin ajuda a aconseguir-ho mitjançant un botó ubicat a cada pàgina de producte perquè puga acudir a tu en cas de tenir dubtes. A més de sentir-se acompanyat en un procés una mica més humanitzat, evitaràs que s’equivoque de producte o, pitjor, que no arribe a comprar-lo.

 1. WooCommerce Wishlist plugin

Alguna vegada t’ha interessat un producte però no ho has volgut o pogut comprar en aquell moment? Mitjançant una llista de desitjos facilites als teus usuaris la possibilitat de guardar els productes que més li agraden sense necessitat de portar-los a la cistella de la compra; una opció que us ajudarà a incrementar els usuaris recurrents i afavorir la fidelització. Molts acabaran fent la seva compra!

 1. YITH WooCommerce Compare

Cada vegada més usuaris fan comparacions de marques i productes abans de decidir-se a comprar-ne un. Facilita-ho perquè ho faça dins de la teva botiga: aquest plugin permet a l’usuari observar diferents productes, un al costat de l’altre, per comparar les imatges i la informació i prendre la millor decisió de compra.

 1. YITH WooCommerce Zoom Magnifier

Quin és el principal desavantatge dels eCommerce davant de les botigues físiques? Que els clients no poden tocar el producte amb les mans. Per minimitzar aquest problema, aquest tipus de plugin us ajudarà a implementar fitxes de producte de molt alta qualitat, amb tota la informació necessària correctament ordenada. A més, l’usuari pot fer zoom en certs punts de la imatge per veure els detalls del producte. T’ho agrairà.

 1. Productes relacionats personalitzats per a WooCommerce

Aquest plugin us permet fer venda creuada de forma fàcil i senzilla. Pots afegir a les pàgines de producte altres articles similars o complementaris que l’usuari està observant, a través del missatge que tinga més força en el teu cas: “També et pot interessar…”, “Altres usuaris també han comprat…”, “Gaudeix-los junts …”.

 1. WooCommerce PPOM

En cas d’oferir productes personalitzables, aquest connector permet a l’usuari afegir aquest toc únic, cosa que millora la seva experiència i, a tu, et facilita seguir un control sobre les característiques concretes de cada comanda.

Tancar la compra

 1. Stripe Payment Gateway

El moment del pagament és crític en tota transacció. Per minimitzar les probabilitats d’abandonament per part del client, aquest plugin per a WooCommerce, és una de les millors passarel·les de pagament per a e-commerce, ja que et permet simplificar el procés i oferir-te totes les alternatives de pagamentpossibles: targetes de crèdit i dèbit, Google Pay, Apple Pay, Payment Request d’API…

 1. WooCommerce Menu Cart

Pots tenir la millor plantilla de WooCommece, però, si el botó del carretó no aconsegueix complir la seva funció… Tens un problema important. Assegureu-vos de donar visibilitat mitjançant un plugin com aquest, que farà que els vostres usuaris estiguen a un sol clic de realitzar la compra.

 1. WooCommerce Product FAQs

Respondre als principals dubtes i preguntes dels teus clients és un punt molt a favor pel teu projecte en línia. Especialment, si et mous en un sector que genera força dubtes i preocupacions o si, simplement, vols donar-los una resposta adequada abans que abandonen.

 1. Abandoned Cart Lite for WooCommerce

El carretó abandonat. Un dels grans problemes a què s’enfronten els eCommerce. Com aconseguir que tornen per finalitzar la compra? Aquest plugin t’ajudarà a arribar a aquells usuaris que van decidir ‘deixar-ho per un altre moment’ mitjançant l’enviament automàtic d’un email: amb un copy potent obtindràs moltes d’aquestes compres inacabades.

 1. ReferralCandy para WooCommerce

Els teus clients més recurrents mereixen un premi. Per fidelitzar els teus públics i treballar l’engagement, assegureu-vos d’oferir descomptes, obsequis, bonificacions i altres accions d’agraïment a aquells usuaris que més et compren. Aquest plugin t’ajudarà a crear i comunicar aquestes recompenses, que també podràs oferir als que compartisquen contingut de valor del teu negoci.

Gestió de l’eCommerce

 1. Sendcloud

La gestió correcta dels enviaments és crucial per a l’èxit del teu projecte online. Vols oferir als teus clients la seva opció de lliurament preferida? DHL, Correus, Correus Express, UPS, MRW… Una mostra més del teu compromís amb els teus públics que, sens dubte, t’agrairan amb noves compres.

 1. WooCommerce Store Exporter

Aquest connector està pensat perquè pugues exportar dades a XLS, XML o CSV. D’aquesta manera, coneixeràs informació interessant relativa als gustos i comportaments dels teus clients: característiques, productes i categories més visitats, períodes de temps…

 1. WooCommerce Multilingual

La comunicació és la clau de l’èxit. Bé, una de tantes… Però és crucial per aconseguir tancar les vendes. Si t’adreces a un públic internacional, aquest plugin —compatible amb totes les extensions de WooCommerce— t’ajudarà a informar-lo en el seu propi idioma sense que hagis de fer les traduccions manualment.

 1. WooCommerce Currency Switcher

Un altre plugin interessant per a botigues internacionals és aquest convertidor de divises: una alternativa necessària si vols aprofitar oportunitats de negoci a altres parts del món. El seu principal avantatge és que permet a l’usuari conéixer en temps real el cost de la seva comanda amb la seva pròpia divisa, sense necessitat de sortir de la pàgina web ni fer càlculs. Una aposta per la transparència i la professionalitat que els teus clients estrangers valoraran positivament.

Heu utilitzat algun d’aquests plugins per a WooCommerce?

Abans de començar a instal·lar tots aquests components, des de Doowebs et donem un consell important:

No tots els plugin són igual de vàlids per a tots els projectes en línia. Instal·lar tots aquests plugins sense un objectiu clar pot acabar alentint la teva web i fins i tot confonent els teus clients, davant d’un excés d’opcions i funcions.

L’ideal és analitzar les necessitats del teu eCommerce per triar estratègicament els plugins que més puguen millorar l’experiència dels teus usuaris. Això t’ajudarà a augmentar les vendes, millorar la fidelització i impulsar el teu negoci. Necessites ajuda? Et fem un cable des de Doowebs, la teva empresa de desenvolupament web a València.