wordpress-crear-web

Com crear la teua web amb WordPress

Crear una pàgina web resulta hui en dia, en un món tan digitalitzat i global, fonamental per a qualsevol tipus de negoci o empresa. És difícil pensar en alguna empresa que no necessita presència en línia per a la difusió de la seua marca i negoci.

A l’hora de dissenyar-los i programar-los, existeixen moltes opcions, des de contractar un programador que realitza un treball professional i concret, fins a animar-te tu mateix i llançar-te a la piscina amb una plataforma gratuïta.

Una de les eines més conegudes i utilitzades en aquest sentit és, sense cap dubte, WordPress. Aquesta plataforma permet crear la teua pàgina web de manera senzilla, ràpida i amb un disseny molt net i net. A més, és molt fàcil de gestionar, independentment que tinga integrada una botiga o no. També és totalment gratuït i permet utilitzar totes les seues funcions sense tindre que utilitzar una plantilla premium.

En aquest article anem a ensenyar-te com crear la teua web amb WordPress en pocs passos sense que necessites ser un programador expert.

PASSOS PER CREAR LA TEUA WEB AMB WORDPRESS

1. Trieu un domini i un hosting

Domini

El primer que has de fer per crear la teua web amb WordPress és trobar un nom de domini que s’adapte a la teva empresa. El domini és important perquè serà el nom de la teua empresa a nivell online i com els teus clients et coneixeran.

Hosting

Una vegada triat el domini, heu de trobar un hosting per a la vostra pàgina web. L’allotjament, bàsicament, és com llogar una oficina per a la teua empresa, però per a la teua pàgina web a Internet. L’allotjament permet que el vostre portal es carregue ràpidament i que no es col·lapse durant molt temps en cas de problemes. Sense ell, no podrás configurar la teua pàgina i modificar-la. Així, elegir un bon allotjament web és fonamental.

2.  Instal·lar WordPress

Una vegada que hagueu triat i comprat el vostre domini i el vostre allotjament, la vostra pàgina web estarà preparada per a dissenyar, configurar i publicar. El següent pas és instal·lar WordPress.

Casi tots els hosting tenen l’opció en el panell de control per instal·lar la plataforma amb un sol clic. Aquests són els passos a seguir:

  1. Entreu al vostre compte d’allotjament
  2. Anar al tauler de control
  3. Cerca la icona de WordPress
  4. Trieu el domini i directori en què vulgueu instal·lar el vostre portal web
  5. Feu clic al botó “instal·lar” i tindreu accés a la vostra nova pàgina web WordPress

3.  Trieu la millor plantilla per al teu negoci

Enhorabona, ja tens la teua pàgina web WordPress! Ara cal que dones vida al vostre portal. Necessita una identitat, una imatge i un estil propi per diferenciar-se de les altres.

Gràcies a les plantilles gratuïtes de WordPress, no tindràs cap tipus de problema a trobar el que més t’agrada per poder crear el teu estil personal, la plataforma ofereix una àmplia gamma de plantilles per personalitzar la teva web.

4.  Optimitza la teua pàgina web per SEO

Una de les coses més importants que has de tindre en compte a l’hora de crear la teua web amb WordPress és que, tot el contingut que vas crear i escriure, tant en les pàgines com en el blog, ha de ser orientat a la web posicionament .

El SEO és fonamental per poder difondre i donar visibilitat als vostres continguts. Això permetrà que la teua pàgina web es posicione en la recerca de Google en una posició que permete generar trànsit i aconseguir nous clients. Per aconseguir aquests resultats és molt important també fixar-se en els títols, subtítols, imatges i paraules clau. Aquests factors influeixen molt en el succés de la teua pàgina web junts a molts més factors.

A través d’aquests consells per millorar el SEO en WordPress podrás crear la teua pàgina web optimitzada des de ja. Recorda que altra variable molt important és saber recopilar i analitzar tots els dades dels usuaris que entren a la nostra pàgina web, amb l’objectiu de poder millorar la seua experiència.

5.  Utilitza diferents Plugins

Els Plugins són extensions que permeten ampliar les accions possibles en WordPress, afegint funcions al vostre lloc que sense ells no estarien disponibles. Aquestes eines es poden utilitzar per afegir una galeria fotogràfica, un formulari de subscripció o per crear el teu comerç electrònic, entre milers i milers d’opcions.

Després de crear una pàgina web amb WordPress, Instalar un Plugin et resultarà molt simple, només has de passar a la secció “Plugin” a la columna a la teua esquerra i fer clic a “afegir nou”. A partir d’ací, només heu de buscar el complement que necessiteu i una vegada trobat, instal·lar-lo i començar a utilitzar-lo. Hi ha més de 25.000 plugins disponibles gratuïtament, trieu amb criteri en base a què més s’adapte a les vostres necessitats.

Enhorabona, estàs llest!

Amb aquests senzills consells pots començar a crear la teua pàgina web amb WordPress en molt pocs passos molt senzills, perquè la teua web puga atraure nous clients i transmetre una identitat i imatge de marca fidel al que representa.

Recorda que a l’hora de crear la teua web amb WordPress, serà molt important orientar el contingut a SEO per aconseguir major tràfic en la teua pàgina web, millorant la notorietat del teu negoci i de la teua marca, mentre que els connectors podran ajudar-te a millorar i perfeccionar la teua página.