Millors editors de fotos en línia gratis

Millors editors de fotos en línia gratis

Les imatges s’han convertit en un element imprescindible per a qualsevol pàgina web, siga com siga la seua temàtica o finalitat. Però moltes vegades, les fotografies de què disposem no són perfectes: necessiten un ajust de color, una retallada, un canvi… En aquest sentit, tindre un bon editor de fotos en línia és fonamental per a poder adequar cada imatge al lloc on desitges situar-les.

Aquesta labor, no obstant això, és objecte de moltíssims dubtes i dificultats per als qui no tenen coneixements en edició de fotografia o no poden instal·lar un programa de pagament en el seu ordinador.

Si és el teu cas… No et preocupes: T’indiquem a continuació els millors editors en línia gratuïts per a crear i perfeccionar totes les imatges que necessite el teu web… O les teues xarxes.

Anem a això!

Sis editors en línia gratuïts per a deixar a punt les teues fotos

Encara que molts professionals i aficionats aposten pels clàssics programes de pagament, en Internet existeixen cada vegada més editors de fotos en línia gratuïts i compressors d’imatges que ofereixen multitud d’eines d’allò més útils.

La majoria, bastant senzilles i intuïtives, per la qual cosa pots aprofitar-les sempre que ho desitges sense coneixements avançats en edició d’imatge. I si ja eres un expert…

Què et comptarem!

Adobe Photoshop Express

És la versió gratuïta de l’editor per excel·lència: Photoshop. La va llançar Adobe fa uns anys per a cobrir la demanda popular entorn de l’edició de fotografia, i la veritat és que ha calat moltíssim entre els usuaris.

Per què? Perquè permet editar imatges des del telèfon intel·ligent i realitzar les accions d’edició més bàsiques (retallades, girs, selecció d’efectes dinàmics predefinits, collages, canvis en la saturació, exposició o contrast…). Com a característica, té l’opció de recuperar la fotografia inicial en qualsevol moment.

En definitiva, una interfície minimalista que ofereix resultats professionals a un públic tant expert com aficionat.

Pixlr

Aquest programa gratuït ofereix eines prou variades i potents per a oferir un ús professional.

Permet utilitzar filtres, capes i moltes altres funcions pròpies d’experts en edició d’imatge, però, al seu torn, presenta una interfície senzilla i intuïtiva ideal per als principiants: Pixlr Express.

D’aquesta manera, els usuaris poden aprofitar els seus efectes, text amb diferents fonts, eina, pinzell, stickers, correcció d’ulls rojos…

Fotor

Programat en llenguatge HTML5, aquest editor gratuït ofereix versió web i també mòbil perquè usuaris de diferents nivells puguen dissenyar imatges i editar fotografies: collages, correcció de llum, color, contrast… Així com retallades, girs i altres eines més avançades.

Té una particularitat, i és que ofereix seccions dedicades a treballs molt concrets com la creació de postals, edició de retrats i altres elements visuals, cada vegada més demandats per empreses.

En definitiva, és molt interessant per a aficionats i principiants. Però al seu torn, per a influencers i professionals del màrqueting en línia.

Canva

Es tracta d’un editor de fotos en línia ideat per a la gestió de xarxes socials. Per a això, compta amb un enorme banc d’imatges, fons, elements i eines que permeten crear imatges amb les dimensions exactes per a espais concrets: publicacions per al feed d’Instagram o per a crear stories; encapçalats per a Twitter, Facebook o de LinkedIn, miniatures per a YouTube…

També ofereix diferents plantilles per a crear un altre tipus d’elements com a fulls de mà, currículums, targetes de visita, presentacions, pòsters… I a més permet ajustar i editar fotografies per a una pàgina web, encara que les eines que té per a això són una mica bàsiques.

En resum, és una eina molt interessant per a social media mànagers i amants de les xarxes socials en general.

PhotoScape X

Encara que requereix una mica més de temps conéixer-ho i aprendre a manejar-ho, PhotoScape X brinda un ampli ventall d’eines per a editar fotografies: efectes, filtres, text amb multitud de fonts diferents, segells de clonació, marcs, edició en profunditat, patrons per a utilitzar en els teus dissenys… A més, aquest programari gratuït disposa de diferents guies i tutorials que permeten a l’usuari obtenir resultats professionals.

Photopea

No podríem acabar sense esmentar aquest editor en línia, la interfície del qual és d’allò més senzilla i intuïtiva i, a més, permet editar imatges amb diversos formats, des de JPG i PNG fins a GIF, passant per PSD, SKETCH, ANY, XCF…

I al pur estil de Photoshop, permet les dreceres de teclat per a realitzar les seues accions i treballa amb capes, vareta màgica, quadrícules…

Unes opcions que suggereixen estar davant un editor amb molt potencial, oferint resultats tan professionals com Pixlr i fins i tot arribant a competir amb el gegant Photoshop en alguns aspectes.

En definitiva, tots aquests editors poden ser una opció més que interessant si desitges editar fotografies per a il·lustrar la teua pàgina web, modificar les seues dimensions, crear imatges i elements per a xarxes socials…

Això sí: cada usuari haurà de triar en cada cas el més convenient segons la mena d’imatge que estiga tractant o desitge crear, el seu format, el seu nivell en les tasques d’edició i, sobretot l’objectiu que perseguisca. T’agradaria rebre atenció personalitzada? En Doowebs som experts en tot el relatiu a la creació i gestió de pàgines web. Posa’t en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-te!